تسجيل الدخول

قديم 10-29-2015, 03:09 PM   #1
ام مصطفى ومحمد
عضو
 
تاريخ التسجيل: Oct 2015
المشاركات: 51
معدل تقييم المستوى: 5
ام مصطفى ومحمد is on a distinguished road
افتراضي طاجن الجمبرى وسمك

١٥٠ جرام جمبري (متقشر)
١٥٠ جرام كالماري
١٠٠ جرام سمك فيليه متقطع مكعبات
لتر كريمة لباني
بصلة صغيرة مفرومة
معلقة سمنة جنة كبيرة
معلقتين ثوم مفروم
٢ مكعب مرقة دجاج
٤ معالق كرفس كبيرة مفرومة
جبنة مبشورة (شيدر وبرميزان وموتزاريلا)

طريقة التحضير:
هنغسل الكاليماري والجمبري والسمك بالملح... وفي حلة هنحط سمنة جنة والبصلة ولما تصفر هنضيف الكاليماري ونسيبه لمدة خمس دقايق وبعد كدة نضيف الجمبري والسمك و نقلبه لمدة خمس دقايق ( يبقى نص سوا) ونضيف الثوم
بعد كدة نضيف الكريمة ومرقة الدجاج والكرفس وحبة من الجبن المبشورة
هنحط الخليط في طاجن الفرن وعليه جبنة مبشورة كتير نغطي الوش كله ونحطه في الفرن على حرارة ١٨٠ درجة لمدة ١٥ دقيقة ونشغل الشواية عشان الوش ياخد لون ونقدمها.
ام مصطفى ومحمد غير متواجد حالياً  
إضافة رد

أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
طاجن اللحم بالجزر والزيتون والليمون المخلل مسلم التونسي قسم فنون المطبخ 6 09-13-2015 05:29 PM
طاجن اللحم بالجزر والزيتون والليمون المخلل مسلم التونسي قسم فنون المطبخ 1 09-13-2015 05:16 PM

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
جميع الحقوق محفوظة للمسلمين بشرط الإشارة لشبكة الكعبة الإسلامية
جميع الحقوق محفوظة لـ شبكة الكعبة الإسلامية © 2018